30 Eylül Çeviri Günü
30 Eylül Dünya Çeviri Günü Ankara Kutlaması (2019)

30 Eylül Dünya Çeviri Günü Ankara Kutlaması

2019 yılında 30 Eylül’e birkaç gün kala hem Dünya Çeviri Günü’nü kutlamak hem de yılın son TÜÇEB toplantısını yapmak için üye toplulukların delegeleriyle bir araya geldik. Toplantı başlangıcında genel koordinatör seçimi yapıldı. Ardından bir sonraki TÜÇEB Öğrenci Çalıştayı'nın yapılmasıyla ilgili bilgiler aktarıldı. Bu esnada bizim düzenlediğimiz 25.04.2019 tarihli bir önceki çalıştaydan sık sık örnekler verildi. Ev sahipliğimiz neticesinde topluluğumuzun üye üniversitelerin kalplerinde ayrı bir yer edindiğini toplantı esnasında bir kez daha görmüş olduk. Bir sonraki çalıştaya ev sahipliği için aday adayı olmak isteyen üniversite temsilcileri, başkanımız Ecem'e süreçle ilgili merak ettiklerini sordular. Toplantı bitiminde arzu eden öğrenciler sırasıyla 30 Eylül Dünya Çeviri Günü için kısa konuşmalarını yaptılar. Bu konuşmaların bulunduğu video'ya @tucebonline Instagram adresinden bakabilirsiniz.